Wednesday, June 10, 2009

Its All About Me..





Welcome to the blogspot world..eceehhh..hahahha..malas na speaking la..aku pon bkn reti sgt na tulis dalam english pong..so dalam bahase melayu da la ea?..:P Ni ha na cte sket pasal diri aku yg ta seberape ni.

Name aku Mohd Shaffiq B Mohd Razali, korang bley pggey aku bell, capik, sapit, belon dan ape je yg sesuai yg korang leh panggey oke?..aku ta kesah sgt coz dah biase... Kadang ade yg pggey lg terok dr tu, hahahahaha. ape na wat..heheeh..biar je r..nak di jadikan cerita dr mak aku la kan..name aku ni pak cik aku yg bg ouh..mak aku kate name ni sempena name pak cik aku time dew mude² dlu na ngorat mak cik aku..gne name ni..so bile aku lahir kan pak cik aku tros bg idea kat mak aku bg name aku SHAFFIQ!!..

Aku ni ade 5 org sibling..aku anak no 2 n aku la satu² nye hero dalam sibling aku tu..hahaha.agak manje r gak..dlu ape yg aku na mesti dapat r kot..coz aku slagi ta dapat mesti aku guling² nye..wahahahaha..kelakar gak aku mase kecik² dlu..bile aku da beso ni mak aku citer kat adik² aku aku cakap r ta coz ye r takan na ngaku lak en..malu ouh..da ilang macho aku depan adik² aku tuh..ahaks~~

Umor aku skang pon dah 21tahun tp aku rase cam ta je coz kadang² perangai aku ni cam budak² je...haizz ntah r aku pon tataw nape...tp ta pe r mayB lelame sket berubah r kot..ngee~~


Skang ni aku menetap kat sg buloh, agak best r gak kat c2 coz macam² ade ouh..hehe..membe² pon oke je..tp skang aku slalu sgt lepak cc sampai membe² aku tegor cam dah ta de keje lain lg aku ni sampai asek lepak cc je..kadang siap tido ag kat cc tuh..wahahahahaha..tp aku bkn spesis wunan oke?..aku de gak blek umah..whee~~

Aku still study lagi skang ni coz aku kne repeat sem ouh..huhuh..sedeh gle tgk membe² aku grad ari tu..terase cam menyesal dlu..ye r asek pk mende yg ta sepatutnye pk masalah² remeh temeh je..nah!!!!!..amik kaw kan da kne repeat sem..PADAN MUKO!!!..hahaha..tp aku da jnji ngan mak aku weh yg aku na grad tawon depan..ta mo repeat² lg..adoi seksa siot..da la na carik duit na repeat punye la ssh na mampos..pastu first day masok kelas ngan junior² lak dew org leh jerit² lak name aku padahal lecturer da la ade kat depan..haizz..bangang gak deworg ni..segan la aku..huhu

Aku ni jenis yg agak degil sgt² ouh..ta tetap pendirian ade gak..hati aku lak lembut gile..aku ni pon agak pemalas taw..hahahaha..haizz..tataw la ape na jd..tp kan ade gak yg baik dalam diri aku ni..so kalo korang na taw korang try la kwn ngan aku ea?..kan aku bg taw korang ape kebaikan aku korang kate aku perasan lak..so baik korang check it out senirik..hehehe..

Aku ni ta ske sgt ngan org ta kenang budi ni..ye r..bile aku senang je dekat ngan aku..bile aku ssh..perrgghh lari jauh sial..tp ta pe aku ta kesah..byk lg org na kwn ngan aku..so ta heran kawan cam tu..bleh jalan oke?..aku gak ta ske kat org berlagak, kerek ta tentu pasal..tu mmg pantang weh..lagi satu mulot busok..korang paham kan maksud aku..pembawak mulot..kalo aku dapat mmg aku ganyang weh..hahaha..

Errmm...ape lagi ea aku na tulis?..aku pon tataw la..coz idea da ta de ni..so kalo ade aku add je la ea?..ngee~ So pade sesiape yg na knal² ngan alu jgn r segan² na bertegor..aku ta sombong cme kadang aku ni pemalu sket org nye..hahahaha..lagi² ngan pompuan ni..dalam tenet aku berani r tegor..tp kalo kat luar mmg ta tegor nye r coz MALU..kalo korang na chat ngan aku ngan lebeh lanjut korang leh add aku kat :-

MYSPACE : b3l_da_great@yahoo.com
YM :
smartiez_bang_bang
FACEBOOK:smartiez_bang_bang@yahoo.com

So sampai sini je kot aku na membebel..sekian



THE END



4 comments:

  1. agk mnarekk..tp ape punca kewujudannye blog nie??

    ReplyDelete
  2. utk luahan rase seorg budak bernama capik
    :D

    ReplyDelete
  3. blog ko ni sememangnye SAMPAH....
    BOSAN...
    DELETE blog nie plzz..

    ReplyDelete
  4. haha
    bosan?
    oke la aku na tnye kalaw bosan perlu ke kaw dok kat blog aku lg???
    aku suro tgk bace n koomen
    kalaw menyampah so kaw leh blah dr blog aku
    who r u to decide me to delete tis blog??
    lolz ..
    hahaha
    len kali tolong la tggl kn kaw nye name
    aku na taw sgt
    bagus sgtke kaw ni??
    plss merayu aku ni haa!!

    ReplyDelete