Sunday, May 30, 2010

Selamat Hari Lahir Shaffiq :')


Hmmm.. hari ni tanggal 31 mei tahun 2010.. diam ta diam da 22 tahun aku hidup.. Da macam² aku lalui.. tahun ni mcm tahun² sebelum ni jugak.. ta de yg luar biase.. membe² wish birthday.. aku appriciate sgt².. walau pun diaorg ta igt birthday aku.. tp still wish jugak.. tp mcm biase la ta sambut memane pun.. juz aku sendiri sambut da cukup.. sbb sebelum ni pon bkn ade org na sambut pun.. so benda ni da jd biase bg aku..


Cume aku harap lepas hari lahir aku yang ke-22 ni, hidup aku berubah.. hope ta de lagi malapetaka yang datang.. hope segala keinginan aku tercapai.. hope sgt².. sbb sblm ni aku penah berharap gak mase hari lahir aku sebelom² ni.. tp org kate dugaan kan??.. so aku harap lepas ni kurang la dugaan tu.. aku ta mintak lebeh.. cme hope dapat gembira sket dari yg sebelum² ni.. and hope semua org aku sayang sehat, gembira dan dapat ape yang di ingini.. AMIN!

1 comment:

  1. haish! tipu la tu.. aku celebrate besday ko ok..

    ReplyDelete