Thursday, January 14, 2010

GARA-GARA DENGAR CAKAP ISTERI, AYAH BUANG TEPI JALAN..

Keletihan setelah balik dr menemani kwn aku dr training bola.. sesampai je umah tros capai kain pelikat then sementara na tggu gne lappy na surf tenet aku g aa bace surat khabar METRO.. punya besar tajuk kuar kat c2.. "GARA2 DENGAR CAKAP ISTERI, BUANG AYAH TEPI JALAN"

Peghh.. bile aku denga je tajuk tu tros je aku cari page psl cite tu.. lepas aku bace je tajuk tu terase cam darah ni naik je atas kepala.. ape ke bangang nye la laki nih buat bapak kandung dia camni.. mane dia letak kepal otak dia hah??!!.. da byk sgt amal ke kat dunia nih??..

Sbb bini ko ko sanggup buang bapak ko tepi jln??.. shit gile kepala ko nih??.. sbb bini ko suruh lak tu.. BODOH!!.. dah labapak ko tu br pas operation!!!.. cilake btol la ko ni.. mati je lg baik aku rase..!!! ko ta rase diri ko tu hina ke hah??!!

Ptt nye ko tu kuar dr rumah tu sbb rumah tu bapak ko yg punye harte dia yg ko sebok apesal??.. sblom tu org tua tu kat kg ko sebok2 suh dok ngan ko!!!.. Umor je 30.. dewasa tp otak mcm bdk skolah menengah!!!..

Geram btol aku nganorg cam ko nih!!.. knpe la ko ade kat dunia ni!!??.. F**king A**h***.!!!! kpd perempuan2 yg bergelar isteri hope korang ta buat cam ni.. pk la walaucamne skali pun tu bapak laki korang hormat sket.. jgn smpai suruh buang tepi jalan.. Ape hak korang sedar sket sape korang!!!..


BUDUH!!!!!

1 comment:

  1. sdeyh gak dowh bace psl tu.. uhuhu..
    x ptot.. x ptot..

    ReplyDelete