Thursday, January 7, 2010

Musim "BERCERAI"

Waahh.. br ade mase na mengupdate blog.. kalau ta mmg ta de mase langsung.. kadang² malas pun ade.. lg pun aku keje kn rase cam ta de mood jek na tulis kat blog nih..tp tetibe pagi yg nyaman dan juga hujan yg lebat ni aku terase na tulis sumthing..

Berkenaan dgn topik d atas nih.. bkn bercerai perkahwinan ye tetapi "bercerai" kapel nih.. biase aa kn kalau ta de jodoh mmg putus tp yg pelik nye skang ni musim bercerai-berai ke ape??.. lepas sorang, sorang lak tu.. haisshh.. kalau seorg dua je bole aa ag ni smpai lebeh dr tiga org.. adoiiyai..

Dan yg pelik pulak aku rase aa sume dia nye sebab same je.. si lelaki d tinggalkn pompuan itu d sebabkn pompuan tu ade lelaki lain.. WTF!!.. mcm mane sume ni leh jd ea??.. bile lelaki ni setia pompuan pula buat hal??.. aku igt lelaki je yg plg top 1 buat keje curang mencurang nih??..

tp aku ta maksud kn semua pompuan but ade la 5 dalam 100 gak la.. So jgn melatah bile tgk post ni.. sekadar bercerita coz da byk sgt kes "bercerai-berai" nih.. kalau 'bercerai" secara baik oke la.. kalau jenis ta phm bahase camne ea??.. haisshhh.. >.<

2 comments:

  1. haish..!
    leh katekan slalu kes 'cerai' ni..
    ko je yg x alert..
    bese la tu..
    bile pompuan setia, laki wat hal..
    bile laki setia, pompuan lak wat hal..
    susah nk cari yg btol2 suai ni..
    doa je la byk2..
    moga dpt jmpe yg suai..
    insyaallah t jmpe gak..
    juz cpt or lmbt..
    sabar la ye..

    ReplyDelete
  2. haha
    btol²..
    tp bkn aku sorang je..
    ramai ag :d

    ReplyDelete